Du ser allena att det faktiskt ej ar sa svar att framkalla ett bra kort

Du ser allena att det faktiskt ej ar sa svar att framkalla ett bra kort

Om ditt aktuell kort inneha faktorer fran “no-go”-listan ar det enbart att prova det och forandra det. Du kommer att bli forundrad ovanfor hur ofta antalet traffar kan forandras uppat.

Fyll galleriet med minst fem bilder

Varje stig ifragasatter brukare hur flera bilder det i sjalva verket gar att plocka pa Tinder. Och ungefar 50 procent fran profilerna har enbart en enda bild. Fullstandigt pro lite, i och med du inte sager nagot med den.

Visa enar dig jag med den

En bra riktlinje ar fem bilder (medraknad din profilbild). Det ger dig tillrackligt med mojligheter att presentera en aning mer detaljer om vem du ar och hur sa du vill, men samtidigt ser du inte ut som en sjalvpromotor som forsoker foreta foresats med 50 eller fler bilder kungen dig allena.

Fransett din profilbild ar en bild med dina vanner (forutsatt att de samtycker) en bra koncept for galleriet. Det visar namligen att du inte ar en grinig ensamvarg, utan att du inneha ett normalt och halsosamt socialt liv. (Lagg inte upp bilder kungen ett hop killar som dricker eller bilder kungen dig i berusat tillstand med roliga malningar).

Om du har en sarskild hobby kan du representera den med en galleribild pa dig sjalv.Gillar du att hoja? Plocka da en bild kungen dig allena darjamte din hoj. Alskar du din tradgard med de flertal orkideerna? Sa att din motpart far ett forsta intryck fran vem du minsann ar.

Inneha du ett sarskilt hisnande jobb som du kanner att du kan relatera till? Ar du ambulanssjukvardare, forsaljare eller tradgardsmastare fran passion? Ifall du alskar ditt kneg ar ett kort av dig nar du gor det ett utmarkt kompletterande till ditt galleri. Om du daremot ar mer benagen att tillbringa atta frustrerande timmar kungen kontoret varje dag och skulle amna gora nagot helt annat, amna du inte selektera en bild pa jobbet.

Avkomma pa Tinder ar ett icke. Men det ar en annan sagen med husdjur. Du bor ej skilja ditt profilfoto med en valp, forut da hamnar fokus fran dig till den sota hunden. Men om din hund, kisse-katt eller till och med reptil spelar en stor roll i ditt liv kan det besta en bra krok att skilja ett foto med nara och foralskade for att fa din match att bli hagad.

Pa dejtingsajten be2 kan du hitta singlar i annorlunda aldersgrupper och fran olika samhallsskikt. Nej annonseras be2 inte langre aktivt och har pa grund av forut narvarande enormt ringa aktiva medlemmar. Inte att rekommendera!

En faktum ar klar: Om ditt bild ar traligt eller bara ett flopp kommer ingen att lasa din profiltext. Forut du far bara profilbesokare ifall det forsta intrycket ar positivt. Men enar ar det an viktigare att det andra intrycket forblir likadan bra pro att oka dina chanser.

Se till att din stavning ar korrekt. Noll ar mer pinsamt an om du gor tio misstag gallande fyra meningar. Detta kommer att skramma bort potentiella kontakter, fastan att det mojligtvis blott ar slarvfel.

Skriv inte en roman eller en blocktextoken, for ingen kommer att lasa igenom det gallande Tinder. Men enlinjers eller uttalanden som “rakna ut det” ar jamstalld olampliga. Fyra till sex valplacerade ordfoljder, ett trevligt citat, en aning humor och du inneha genererat en fangslande text.

Skapa en cliffhanger. Slut din text med en mening eller en undra som antyder att andra borde beratta till dig.Om du vacker nyfikenhet kan du forvanta dig ett hogre antal meddelanden.

En liten inblick i din personlighet bor ges. Avsta dock beredvilligt fran att notera ett CV. Ingen bryr sig om nar du gick i grundskolan eller ifall gillar isländsk-kvinnor vita killar? du en gang sjong i koren for manga ar sedan. Beskriv dig personligen och dina viktigaste egenskaper kortfattat forut att presentera vem du sannerligen ar.